Actie vd week verlengd – Pasta-Carpacciosalade

Wegens groot succes verlengd, onze actie van de week: de Pasta-Carpacciosalade. Bestel nu ook in combinatie met een heerlijke wijn…

Actie van de week

De Pasta-Carpacciosalade voor 2 personen met brood, tapenade en kruidenboter is de verlengde actie van de week. Deze heerlijke salade kost slechts € 19,95 en dat is inclusief bezorging (alleen dit gerecht wordt dus bezorgd).
Deze salade bieden we nu ook in een combi-deal beschikbaar met een heerlijke wijn, de Lunatico Puglia Primitivo, een heerlijke bijpassende rode wijn uit Puglia Italië of de  La Villette Chardonnay uit het zuidwesten van Frankrijk.

Combi-deal: Pasta-Carpacciosalade + fles wijn = € 30,-

wijnen-actie-vd-weekDeze flessen zijn ook los te koop voor € 11,95 per fles.

Geef je bestelling (Salade of de combi-deal) door via info@wapenvankattuk.nl of stuur een privé bericht. Deze bestellingen worden alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag bezorgd.
Cadeaubonnen kunt u ook bestellen, deze bezorgen wij ook bij u thuis.

 

Afhalen – Afhaalkaart

Na de voorlopige sluiting van alle horeca bedrijven t/m 6 april in verband met het Coronavirus (zie ook dit bericht) hoef je de gerechten van Het Wapen van Kattuk toch niet te missen. We zijn vanaf woensdag 16 maart met succes een afhaalservice gestart voor onderstaande gerechten.
De prijzen vind je op onze afhaalkaart.

Carpaccio
Smörrebröd
Hollandse garnalen cocktail
Kattuks vistrio
Tonijnpizza
Gegratineerde zalm
Spareribs
Bavette
Saté
Biefspies
Schnitzel
Miljonairs biscuit
.. en lekkers voor de kids

Bovenstaande afhaalbestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden via tel: 071 – 40 18 010. Tijdens dit gesprek wordt afgestemd hoe laat de bestelling afgehaald kan worden. We zullen dat uiteraard gespreid inplannen om rijen te voorkomen.

 

 Terug naar overzicht