De Deal Pasta-Carpacciosalade

Als je de Pasta-Carpacciosalade nog niet hebt geproefd dan heb je niet geleefd…..

De Deal Pasta-Carpacciosalade voor 2 personen met brood, tapenade en kruidenboter is onze hardloper onder de bestellingen.
Deze Deal kost slechts € 21,50 –

Let op: Omdat het restaurant weer geopend is vervalt de mogelijkheid van afhalen.  Wij bezorgen tegen een kleine meerprijs van € 2,50.

De reguliere Pasta-Carpacciosalade is verkrijgbaar in verschillende formaten, zie onze online bestelpagina voor alle variaties en prijzen.

Doe je bestelling(en) op onze online bestelpagina of stuur een privé bericht. De Pasta-Carpacciosalade bestellingen kunnen alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag worden bezorgd.

Cadeaubonnen kunt u ook bestellen, deze bezorgen wij ook bij u thuis, klik hier om direct te bestellen.

 

Bestellen/bezorgservice

Ons restaurant – het Wapen van Kattuk – aan de Sluitweg in Katwijk aan Zee is gelukkig alweer enige geopend. Na de eerste Covid-19 maatregelen – toen we het restaurant moesten sluiten – zijn we de afhaal/bezorgservice gestart. We hebben besloten de bestelservice te behouden dus hoef je de gerechten van Het Wapen van Kattuk nooit te missen.
Alle gerechten en prijzen vind je op onze Wapen-Thuis-kaart met o.a.

Carpaccio
Brood (met tapenade en dip)
Kattuks trio
Sashimi van tonijn
Wrap Carpaccio
Pike Bowl (tevens vega variant)
Vegetarische hoofdgerechten
Gegratineerde zalm
Biefspies
Spareribs
Bavette
Schnitzel
Miljonairs Biscuit
Cheesecake
.. en lekkers voor de kids

Bovenstaande bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden via tel: 071 – 40 18 010. Tijdens dit gesprek wordt afgestemd hoe laat we de bestelling bij u bezorgen. Of bestel direct op onze online bestelpagina.

 

 Terug naar overzicht